Stora kursen februari 2020

AdobeStock_215078608 (1).jpg

Välkommen till "Konsten att veta vad du vill & förverkliga det",

Vägen till ditt sanna jag, din livsuppgift och ett meningsfullt liv. KURSSTART 1 MARS. 

Kursen är en härligt personlighetsutvecklande webbkurs i 8 faser. När kursen är slut vet du vem du är, vad du passar bäst att göra i ditt liv och har en klar LIVSPLAN som en skattkarta för resten av ditt liv. Köp nu och få första modulen direkt. 

Modul 1 & 2 - Grundläggande livskunskap
I dessa två första veckor är aha-upplevelsens veckor. Du får grundläggande livskunskap som varenda kotte borde lärt sig som 7-åring. Plötsligt förstår du varför du inte vet vad du vill, vad som håller dig fast och vilka livsmönster som skapat ditt liv. Du får lära dig var du ska lägga din energi för att med enkelhet växa som människa. Du får lära dig hantera relationer och kontrollbehovet.Sedan hur du ska prioritera dig själv, utan att få dåligt samvete. Redan efter två veckor kommer du att le och din självkänsla blir stärkt. Meditation är vägen in till vår själ. Du får meditationens grunder och under kursen kommer vi meditera många gånger. Du kan testa denna modul i 7 dagar med ångerrätt. 

Modul 3 & 4 - Självmedvetenhet
Nu får du sätta fokus på dig själv och träna på att återta kontakten med dina tankar, känslor, intuition och handlingar. Det finns en mycket klok person där inne. För att göra en förändring behöver du bli medveten om vad som skapar ditt livsmönster. Först då kan du skala bort, lägga till och göra en rörelse framåt. Du anar inte vad mycket fantastiskt som väntar på att bli upptäckt inom dig. Du får lära dig släppa det som inte längre tjänar något syfte i ditt liv och fylla på med frisk energi.

Modul 5 & 6 - Din mening med ditt liv!
Detta är själva kärnan i kursen. Du får lära dig den magiska formeln till ett lyckligt och långt liv. Nu är du redo för att börja skapa din livsplan för framtiden. Som verktyg använder vi den japanska metoden för IKIGAI - skälet att existera. Du får identifiera din passion och lära dig förstå, hitta och använda dina inre drivkrafter. Du kommer tydligt se inom vilka områden du är ämnad att jobba. I din livsuppgift ligger din mening med livet. Ditt skäl att existera. Ditt IKIGAI. Vad ditt sanna jag är kommer du att veta.


Vecka 7 & 8 - Förverkliga det.
Det är dags att skrida till verket. Få saker gjorda. Ta sig i kragen. Få tummen ur. Ändan ur vagnen. Gå i mål. Kort sagt - sluta att skjuta upp saker och ting och förverkliga det du längtar efter. Kom ihåg att förändringar inte alls behöver vara att skilja sig, byta jobb eller be grannarna dra åt skogen. Det kan vara små saker som att plantera en blomma. Det viktiga är att den är positiv för dig. Känner du att du vill ha ut mer av livet, då lovar jag att hjälpa dig komma dit. Men ta det i den takt som passar dig. Ingen stress, inga krav, inga prov, inga inlämningsuppgifter. 

Hur går det till?

  • Kursen startar 1 mars 2020 då får du tillgång till Fas 1 och modul 1.  
  • Därefter kommer en ny modul öppnas varje vecka i total 8 veckor. Så kunskapen kommer i portioner. 
  • Varje lektion är en film på mellan 5 - 15 minuter så det är enkelt att klämma in i ditt liv. 
  • Ingen stress, ingen press.
  • Nedladdningsbart material och uppgifter som du gör i din egen takt.
  • Gemensam kursstart för att få gemensam support. Men du går i din egen takt utan krav. 

Support/Coaching
Under hela kurstiden, dvs ett år, får du tillgång till en sluten Facebookgrupp där du kan ställa frågor om det som rör kursen och få  skriftliga svar av Ewa. 

Innehåll:
- Ca 40 livslektioner (Bestående av video, ljudfiler, textdokument)
- Meditationer
- Inspiration
- Övningar
- Material att ladda ner. 
- Tillgång till en hemlig Facebookgrupp.
- Skriftlig support av Ewa runt det som gäller kursen, i sluten FB grupp under kursåret. 
- Du har tillgång till kursen och alla moduler i 1 år och kan titta på filmerna hur många gånger du vill. 

Målet med kursen!
När kursen är slut har du en PERSONLIG LIVSPLAN där du klart definierat dina talanger, förmågor, dina passioner och vad du bäst passar att syssla med. Kursen hjälper dig till klarhet över vem du är och vad du vill med ditt liv, inre lugn, mening och mål.

WEBINARERBJUDANDE! 50% rabatt på kurspris du betalar 4990:- (ord pris 9980:-).
Erbjudandet gäller till fredag den 28 feb kl 24.00

> Du betalar idag 4990:- inkl moms (ord pris 9980:-). Fyll i uppgifter nedan. 

> Delbetalning 3 månader, utan ränta. Adminavgift tillkommer. Klicka här >

> Delbetalning 6 månader, utan ränta. Adminavgift tillkommer. Klicka här>

14 days.jpg14 dagar öppet köp om du inte gillar innehållet får du avbryta köpet inom två veckor, utan skäl. 

OBS! du måste ha öppet ditt kort för köp i utlandet och köp på internet. Funkar det inte maila mig gärna på info@wigenheim.se så fixar vi det. 

Stort och varmt välkommen till nästa steg i ditt liv! 

Ewa signatur Lifeacademy.png
Ewa Wigenheim - kursledare
Livscoach, Föreläsare, Författare

 

 

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary

Stora kursen februari 2020

SEK 7984
Totalt att betala SEK 7984

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.


Tina Stokenberg.jpg"Att gå kursen "att veta vad man vill & förverkliga det" har gett mig redskap att verkligen gå till botten med mig själv. Med kursens övningar har jag fått svart på vitt vad jag brinner för, var min passion ligger och inom vilket område jag skall verka. Kursen är en process, alltså inget quick fix men väl mödan värt. Vi har lösningarna inom oss, det gäller bara att våga plocka fram dem och där kommer Ewas kunskap om hur väl till pass.Ewa som kursledare ser verkligen till att deltagarna får ut maximalt av kursen och har en röst och en framtoning i de korta filmerna som jag gillar (jag har annars väldigt svårt för glättriga videos). Kursen rekommenderas varmt
Tina Stockenberg