Stora kursstart 1 mars 2021

Bild till konsten

Välkommen till konsten att veta vad du vill & förverkliga det. 

Så roligt att du tagit ett beslut att ta nästa steg i din personliga utveckling! Stort grattis till dig! 1 mars börjar din superspännande inre resa! Boka före den 25 februari kl 24.00 och få 60% rabatt på kurspriset. 

Detta händer nu:

  • När du valt hur du vill betala så klickar du i det alternativet.
  • Du får direkt ett mail som kvitto + inlogg och lösenord till kursportalen och kan börja läsa på.
  • Den 1 mars kommer ett mail med första modulen och alla livslektioner. Därefter öppnas modulerna upp en i veckan under totalt åtta veckor. När du väl fått lektionerna kan du titta på dem hur många gånger du vill under kurstiden. 

Detta ingår i kurspriset:

  • Kursportalen till den stora webbkursen i livskunskap - Konsten att veta vad du vill & förverkliga det. 
  • 8 moduler som kommer med en veckas mellanrum under åtta veckor. 
  • Runt 40 livslektioner i videoformat. 
  • Meditation
  • Övningar att ladda ner. 
  • Kursmaterial att ladda ner. 
  • Tillgång till en sluten Facebookgrupp med ett nätverk av likasinnade och möjlighet till coaching av Ewa under sex månader.
  • Tillgång till kursportalen och alla lektioner i 6 månader. 
  • 14 dagars ångerrätt om du inte gilla. Pengar tillbaka utan krångel. 
  • Är du coach och kan han nytta av detta i ditt yrke så får du ett diplom. 

Kursinnehåll

Modul 1 & 2 - Grundläggande livskunskap
Du får grundläggande livskunskap. Plötsligt förstår du varför du inte vet vad du vill, vad som håller dig fast och vilka livsmönster som skapat ditt liv. Du får lära dig hur du ska prioritera dig själv, utan att få dåligt samvete. Redan efter två veckor kommer du att le och din självkänsla blir stärkt. Meditation är vägen in till vår själ. Du får meditationens grunder och under kursen kommer vi meditera många gånger. 

Modul 3 & 4 - Självmedvetenhet
Nu får du sätta fokus på dig själv och träna på att återta kontakten med dina tankar, känslor, intuition och handlingar. För att göra en förändring behöver du bli medveten om vad som skapar ditt livsmönster. Först då kan du skala bort, lägga till och göra en rörelse framåt. Du får lära dig släppa det som inte längre tjänar något syfte i ditt liv och fylla på med frisk energi.

Modul 5 & 6 - Din mening med ditt liv & livsplan. 
Detta är själva kärnan i kursen. Du får lära dig den magiska formeln till ett lyckligt och långt liv. Nu är du redo för att börja skapa din livsplan för framtiden. Som verktyg använder vi den japanska metoden för IKIGAI - skälet att existera. Du får identifiera din passion och lära dig förstå, hitta och använda dina inre drivkrafter. Du kommer tydligt se inom vilka områden du är ämnad att jobba. I din livsuppgift ligger din mening med livet. Ditt skäl att existera. Ditt IKIGAI. 

Modul 7 & 8 - Förverkligandet
Det är dags att skrida till verket. Få saker gjorda. Ta sig i kragen. Få tummen ur. Ändan ur vagnen. Gå i mål. Kort sagt - sluta att skjuta upp saker och ting och förverkliga det du längtar efter. Kom ihåg att förändringar inte alls behöver vara att skilja sig, byta jobb eller be grannarna dra åt skogen. Det kan vara små saker som att plantera en blomma. Det viktiga är att den är positiv för dig. Känner du att du vill ha ut mer av livet, då lovar jag att hjälpa dig komma dit. Men ta det i den takt som passar dig. Ingen stress, inga krav, inga prov, inga inlämningsuppgifter. 

Resultat: När kursen är slut har du en klar livsplan över vad du vill och vart du ska i ditt liv. 

Vill du läsa på lite ytterligare innan du bestämmer dig klicka här >>>



Kurspris:
  • Nu 60% speciell coronarabatt. Du betalar endast 3990:- (ord 9980:-) vid bokning före den 25 februari kl 24.00.
  • Delbetalning 3 månader. Räntefritt, adm avgift tillkommer. 
  • Delbetalning 6 månader. Räntefritt, adm avgift tillkommer. 

    14 days
    14 dagars ångerrätt. Pengarna tillbaka utan krångel om du inte gillar de två första modulerna. Ångerrätten börjar gälla den 1 mars.

VÄLKOMMEN TILL NÄSTA STEG I DITT LIV!

Ewa signatur Lifeacademy.png
Ewa Wigenheim - kursledare
Livscoach, Föreläsare, Författare 

OBS! Om betalningen inte går igenom.

- Ditt kreditkort måste vara öppet för köp på internet.
- Ditt kreditkort måste vara öppet för köp i utlandet.
- Går inte betalningen igenom maila info@wigenheim.se så fixar vi det på annat sätt. 


Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary

Stora kursstart 1 mars 2021

SEK 7984
Totalt att betala SEK 7984

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

” Fantastiskt lärorik kurs ”!!!

Har gått den stora kursen i livskunskap som jag tyckte var fantastiskt bra, fick mig att inse och ta beslut om vad som är viktigt här i livet, samt en god kännedom om mig själv. Tack Ewa för alla råd, tips och ”pepp” hur man tar sig tid till avkoppling, vila och återhämtning. Insett under kursens gång hur viktig regelbunden meditation är för att hitta sig själv och sina inre tankar. Har också kommit till insikt att känna inåt, vad som är viktigt för mig och att inte låta mig stoppas av rädslor för nå dit jag vill. Efter kursens slut har jag sagt upp mig från mitt jobb för att ha friheten att styra min tid själv.” Det är i ovissheten all utveckling sker”

Mvh Chatarina Johansson


Hejsan Ewa ! Så glad att jag valde att köpa kursen ska du veta 🙏 har varit jättebra för mig att ta det i så lugn takt o har verkligen fått ett annat sätt att se på saker o ting! Har tyvärr blivit permitterad från mitt jobb pga Corona o är säker på att jag inte hade varit lika positiv som jag trots allt är om jag inte hade gått din kurs nu samtidigt - tusen tack för denna fina kurs
Bästa hälsningar från Annelie Andersson i Göteborg